1-2 eller 3 retter? Vores store udvalg af forretter, hovedretter og desserter gør det muligt at bestille lige dét der skal til for at gøre din fest helt perfekt! Hovedretten består af ENTEN helstegt pattegris ELLER 3 slags valgfri kød. Hertil flødekartofler, Kartoffelgratintoppe og timiankartofler med whiskysauce, rødvinssauce, salatbar og flutes. Kartoffelgratintoppe kan erstattes med hjemmelavet kartoffelsalat. Vi fakturerer for min. 50 kuverter når Buffetbussen skal ud. Er i knap så mange, så kontakt os på mailen, vi kan klare mad helt ned til 10 kuverter. Har du allergi? Se allergener.

Forretter FRA 50kr

Vælg mellem:

Tunmousse m/brød og dressing

Ananasring m/hjemmelavet hønsesalat og brød

Lakseroulade m/brød og dressing (+10kr)

Rejecocktail m/brød og dressing (+20kr)

Tarteletter m/hjemmelavet ”høns i asparges”

Hovedret MED 3 SLAGS KØD FRA 199 kr

Vælg 3 slags kød:

Festskinke marineret m/ brun farin og sennep

Gyros-marineret nakkefilet

Marineret Kyllingebrystfilet

Marineret kalkun-cuvette

Spareribs +10kr

Kalve cuvette +20kr.

Tender pork nakkefilet +20kr.

Okseculotte +20kr.

Oksemørbrad +30kr.

Flødekartofler

Timiankartofler m/whiskey- og rødvinssauce

Hjemmelavet kartoffelsalat

Kartoffelgratin-toppe

Pulled pork

Kartofler

Flødekartofler

Timiankartofler m/whiskey- og rødvinssauce

Hjemmelavet kartoffelsalat

Kartoffelgratin-toppe

Desserter fra 50kr

Vælg mellem:

Panna Cotta

Chokolade-mousse

Gl.daws æblekage (æblegrød m.knuste makroner)

Kage tapas (ass.udvalg af 5 slags kage. +5kr)

Allergener

Gluten

Soya

Sennep

Mælk

Sulfiter

Skaldyr

Jordnødder

Fisk

Æg

Selleri

Lupin